5 syytä, miksi hiusalan yrittäjien tulisi tutustua KOMEA Stockin toimintaan

5 syytä, miksi hiusalan yrittäjien tulisi tutustua KOMEA Stockin toimintaan:

  1. Laaja ja selektiivinen parturituotteiden valikoima

Meiltä löydät kattavan valikoiman parturialan huipputuotteita! Olipa kyseessä sitten shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, partatuotteet, parturitarvikkeet, laitteet, koneet, sakset tai värit, meiltä löydät kaiken mitä tarvitset parturiliiketoimintaasi varten.

  1. Tuotekampanjat

Ymmärrämme, että jokainen euro on tärkeä hiusalan yrittäjille. Siksi tarjoamme houkuttelevia tarjouksia kuukausittain kaikille tukkuasiakkaillemme. Näin voit parantaa omaa katettasi samalla kun varmistat, että tarjoat parturiasiakkaillesi vain parasta.

  1. Nopeat toimitukset ja luotettava palvelu

Meille asiakastyytyväisyys on ensisijainen tavoite! Pyrimme aina tarjoamaan nopeat toimitukset ja luotettavan asiakaspalvelun. Voit luottaa siihen, että tilauksesi käsitellään nopeasti ja saat tarvitsemasi tuotteet ajoissa.

  1. Asiantunteva tuki ja koulutusmahdollisuudet

Meille on tärkeää, että yrityksesi menestyy! Siksi tarjoamme asiantuntevaa tukea ja koulutusmahdollisuuksia, joiden avulla voit kehittää taitojasi. Olipa kyseessä sitten tuote-esittelyt, koulutustilaisuudet tai työpajat, me olemme täällä auttamassa sinua.

  1. KOMEA yhteisö ja verkostoitumismahdollisuudet

Rekisteröitymällä KOMEA Stockin asiakkaaksi, saat myös mahdollisuuden verkostoitua muiden parturoinnista kiinnostuneiden hiusalan ammattilaisten kanssa. Meiltä saat inspiraatiota parturipuolen tekemiseen ja mahdollisuuden rakentaa arvokkaita suhteita, jotka auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi entisestään.

Olemme täällä auttamassa sinua menestymään, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.

Lämpimästi tervetuloa komeaan joukkoomme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *