Pomp&Co.

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet ja ensimmäiset Pomp&Co. tuotteet näkivät päivän valon jo vuosikymmeniä sitten. Pompin tuotteet tulivat tunnetuksi etenkin nimikkotuoksustaan, joka on säilynyt samana tähän päivään asti.

Pomp&Co.:n tyylikkäät pakkaukset ovat jokaisen putiikin katseenvangitsijoita. Ne kätkevät sisäänsä 100% laatua, ja tuotteiden ainutlaatuinen tuoksu vie lähes kirjaimellisesti mennessään. Pomp&Co. tuotteissa käytetään huolellisesti valittuja raaka-aineita, jotta hiukset ja parta saavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

TUOTTEET VERKKOKAUPASSA

Irlantilaista käsityötä & laatua

Valikoimasta löytyy luottotuotteet niin hiuksille, parralle kuin koko vartalollekin. Tyylikkäissä purkeissa olevat tuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Valikoima on selkeä, ja tuotteet sekä erittäin laadukkaita että erittäin riittoisia.

Inspiroidu irlantilaisesta käsityöstä ja laadusta, jotka ovat kulkeneet perimätietona sukupolvien ajan. Pomp&Co. tuotteet ovat paluu juurille – klassisia ja ajankestäviä.

kysy meiltä lisää!