Myynti- ja toimitusehdot

KOMEA Stock -verkkokauppa on tarkoitettu vain hiusalan ammattilaisille ja hiusalan opiskelijoille. Hintojen näkemiseksi ja tilauksen tekemiseksi tulee olla kirjautuneena kauppaan. Hinnat näytetään kaupassa verottomina (alv 0%). Arvonlisävero lisätään tilaukselle kassalla. Asiakastilisi aktivoidaan käyttöösi 1-2 arkipäivän kuluessa rekisteröitymisestä. Kun asiakastilisi on aktivoitu, saat siitä sähköpostiin ilmoituksen.

TILAAMINEN

Kirjaudu sisään sivustolle. Valitse ostoskoriin tuotteet, jotka haluat tilata. Verkkokaupassamme näet myös mahdolliset sopimushintasi. Mene kassalle ja valitse toimitus- ja maksutapa. Paketti toimitetaan aina meille rekisteröityessäsi ilmoitettuun, yrityksen viralliseen postiosoitteeseen. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja seurantatunnuksen kun paketti on matkalla.

TOIMITUSTAVAT

Kun maksat ennakkoon, tilaus toimitetaan lähtökohtaisesti yrityksesi viralliseen postiosoitteeseen, joka on asiakastilisi takana, mutta se voidaan toimittaa myös haluamaasi osoitteeseen. Mikäli valitset laskutus vaihtoehdon, tilaus voidaan toimittaa vain yrityksesi viralliseen postiosoitteeseen. Muutokset asiakastilin tietoihin tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme info@komeastock.fi

Toimitukset lähetetään normaalisti samana tai seuraavana arkipäivänä. Tilauksen toimitusaika on siten 1-3 arkipäivää, toimitustavasta riippuen.

Tilaus toimitetaan Postin Next Day -pakettina tai Matkahuollon Jakopakettina, jolloin se toimitetaan tilauksella olevaan toimitusosoitteeseen arkisin klo 8-16 välillä ilman erillistä ilmoitusta toimitusajasta. Jos aukioloaikasi on arkisin joku muu kuin 8-16, on tästä mainittava tilauksen lisätietoja-kohdassa, tai mikäli haluat että toimitusaika sovitaan kanssasi. Silloin toimitusaika sovitaan kanssasi sähköpostitse tai tekstiviestitse ja toimitus kestää lähtökohtaisesti 1-2 päivää normaalia jakopakettia pidempään. Pienet tilaukset voidaan toimittaa myös Postin noutopakettina, jolloin paketti toimitetaan katuosoitteen perusteella lähimpänä olevaan Postin noutopisteeseen.

Jos et ole säännöllisesti paikalla, voit valita myös Postipaketin tai Matkahuollon Lähellä-paketin, joka toimitetaan toimitusosoitetta lähimpään noutopisteeseen ja siitä tulee antamaasi matkapuhelinnumeroon ilmoitus, kun noudettavissa. Jos haluat valita jonkin muun noutopisteen, ilmoita haluamasi noutopiste tilauksen lisätietoja -kohdassa. Mikäli valitset toimituksen noutopisteeseen, ole meihin yhteydessä info@komeastock.fi ennen tilauksen tekemistä.

Huomoithan, että Matkahuolto / Posti säilyttää paketteja 7 vrk, jonka jälkeen ne palautuvat lähettäjälle. Noutamattomista paketeista tai paketeista, joita ei vastaanoteta, veloitamme takaisinkuljetusmaksun 10€ (alv 0%).

Toimituskulut:

  • Tilaus vähintään 250€ (alv 0%) – Toimituskulu 0€
  • Tilaus alle 250€ (alv 0%)
    • Postin tai Matkahuollon perille asti toimitus 20€ (sis.alv)
    • Postin noutopistepaketti 9,90€ (sis.alv)

Kun pakettisi on matkalla, saat sähköpostiisi seurantakoodin, jolla voit seurata toimitusta.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Nouto varastolta: Voit myös noutaa tilauksesi suoraan varastoltamme osoitteesta Kalevankatu 56a, 00180 Helsinki. Varastomme on avoinna arkisin klo 9-16. Suosittelemme, että ilmoitat tulostasi etukäteen sähköpostitse info@komeastock.fi.

MAKSUTAVAT

Käytettävissäsi on Paytrail -palvelun tarjoamat maksutavat. Lisäksi sinulla voi olla mahdollisuus tilata tuotteita laskulla.

PAYTRAIL -MAKSUTAVOILLA TILAAMINEN

Paytrail -maksutapojen kautta voit maksaa tilauksesi pankkien verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla ja laskulla.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail (Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Paytrailin verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paytrail. Paytrail välittää maksut verkkokauppiaalle.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy komeastock.fi -verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Komeastock.fi -verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Paytrail -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Alisa Yrityslasku on palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Paytrail -maksupalvelun yhteystiedot Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7)

Paytrail asiakaspalvelu: https://www.paytrail.com/asiakaspalvelu

Puhelin: 020 718 1820

Postiosoite: Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä LASKULLA TILAAMINEN

Lisäksi sinulla voi olla mahdollisuus tilata laskulla. Silloin lasku toimitetaan sinulle myöhemmin asiakastilillesi määritellyllä toimitustavalla (sähköpostilasku tai verkkolasku). Laskutuspartnerina toimii Paytrail (Alisa Yrityslasku). Laskulla toimitettavan tilauksen maksuaika on lähtökohtaisesti 14pv netto.

Jokainen asiakas käy rekisteröintivaiheessa läpi luottokelpoisuuden tarkistuksen, sekä jokainen tilaus käy läpi luottotarkistuksen ennen sen toimitusta. Mikäli laskuja on erääntyneenä, tulee valita ennakkoon maksutapa. Jos tilaus ei läpäise luottotarkistusta, olemme yhteydessä sähköpostitse maksutavan muuttamiseksi.

JÄLKITOIMITUKSET

Jos tilaamasi tuote ehtii loppua ennen kuin se on kerätty varastollamme, jälkitoimitamme tuotteen veloituksetta sen saapuessa jälleen varastoon. Pidätämme oikeuden jälkitoimituksien lähettämiseen. Mikäli tilaus on jo maksettu, eikä jälkitoimitusta pystytä toimittamaan, hyvitetään tuotteen hinta asiakkaalle joko hyvityslaskuna tai rahapalautuksena.

TAKUU

Sähkölaitteille myönnämme 12 kuukauden takuun ostopäivästä lähtien. Jos tuote on ostettu jälleenmyyntiin, alkaa takuu siitä hetkestä, kun tuote on myyty eteenpäin käyttämättömänä. Takuu on silloin voimassa asiakaskuittia näyttämällä.

Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvat viat, eivät normaalia kulumista tai puutteellisesta kunnossapidosta johtuvia vikoja.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS SEKÄ TOIMITUSVIRHEET JA REKLAMAATIOT

Yritysasiakkaillemme tuotteet myydään ilman palautusoikeutta. Tuotteet saa palauttaa vain myyjän erillisellä kirjallisella hyväksynnällä.

Toimitusvirheiden vuoksi reklamaatio-oikeus on 7 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissa, puhtaita, ehjiä, avaamattomia sekä ilman ostajan tekemiä merkintöjä.

Toimitusvirhetapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@komeastock.fi

Kaikissa muissa reklamaatiotilanteissa ole mahdollisimman pian yhteydessä Asiakaspalveluumme info@komeastock.fi

MUUT EHDOT

Ostaja vastaa itse saapuvien tavaroiden vastaanotosta ja niiden lukumäärän ja kunnon tarkistuksesta. Rahtikirjaan merkittyjen ja Ostajalle toimitettujen pakettien lukumäärän on täsmättävä. Jos määrä ei täsmää, Ostajan on tehtävä varaus rahtikirjaan ja ilmoitettava asiakaspalveluumme info@komeastock.fi.

Huomautukset tuotteisiin liittyvistä näkyvistä puutteista tulee tehdä 7 arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta, jonka jälkeen asiakkaan katsotaan hyväksyneen tuotteet sellaisina kuin ne on toimitettu.

Tuotteiden omistusoikeus kuuluu KOMEA Stock Oy:lle kunnes ne on kokonaan maksettu. Tuotteiden toimitusehto on CIF (Incoterms 2000). Sen mukaisesti tuoteriski siirtyy Myyjältä Ostajalle tuotteiden siirtyessä ensimmäiseen myyjän järjestämään kuljetusvälineeseen. Myyjä kattaa tuoteriskin toimitusehtojen tarkoittamalla vakuutuksella siihen asti, kunnes Ostaja vastaanottaa tuotteet. Kaikki markkinointimateriaali ja esimerkiksi esillelaittotelineet, joita Myyjä Ostajalle toimittaa, on Myyjän omaisuutta ja joka Ostajan on pyydettäessä palautettava Myyjälle.

Jos Myyjä on estynyt täyttämästä näissä myyntiehdoissa mainittuja velvoitteita seuraavista seikoista riippuen (ns. Force Majeure esteet mm. lakko, työnseisaus, tulipalo, onnettomuus ym.) niin tilaus jää joko odottamaan kunnes Myyjä ei enää ole estynyt täyttämästä näitä velvoitteita, tai asiakkaan erillisestä vaatimuksesta kauppa voidaan perua. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan kaupan peruuntumisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita vahinkoja.

RAJOITUKSET

Myyjän tuotteita ei missään tilanteessa saa suoraan tai epäsuorasti jälleenmyydä Suomen rajojen ulkopuolelle. Tuotteita saa myydä verkkokaupassa vain mikäli verkkokauppa on suorassa kytköksessä kampaamoon niin, että kampaamolla on oma fyysinen toimipiste ja kampaamon tiedot ilmoitetaan selkeästi verkkokaupassa. Verkkokauppamyynnistä on myös tehtävä ilmoitus asiakaspalveluumme info@komeastock.fi, ennen verkkomyynnin aloittamista.

Myyjä pidättää oikeuden olla toimittamatta tilattuja määriä.

MUUTOKSET JA SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

KOMEA Stock Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa tuotteiden painoa ja kokoa. Myyjällä on myös oikeus muuttaa yleisiä myyntiehtoja. Mikä tahansa näiden myyntiehtojen tulkitsemisesta johtuva erimielisyys ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Tilaamalla tästä verkkokaupasta asiakas ilmoittaa tutustuneensa yleisiin myynti- ja toimitusehtoihin ja hyväksyvänsä ne.

TUOTTAJAVASTUU

Tuottajavastuun perusajatuksena on luonnonvarojen kestävä käyttö sekä kestävä tuotanto ja kulutus.

Tuottajavastuu tarkoittaa, että kaikkien tuotteiden valmistajien ja maahantuojien on huolehdittava tuotteidensa jätehuollosta 1.1.2024 alkaen, kun tuotteet poistetaan käytöstä. KOMEA Stock vastaa tuotteidensa keräilyn, esikäsittelyn, kierrätyksen, hyödyntämisen ja muun jätehuollon järjestämisestä sekä siitä aiheutuvista kustannuksista.

KOMEA Stock Oy:n osalta tuottajavastuu käsittää seuraavat tuotteet:

SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKALAITTEET (SER)

Tuottajia ovat sähkö- ja elektroniikkalaitteiden (SE-laitteet) valmistajat ja maahantuojat sekä myyjät, jotka myyvät laitteita omilla tuotemerkeillään.

PAPERI

Käytöstä poistetut esitteet, lehdet, suoramainontajulkaisut, kirjekuoret, toimistopaperit sekä muut edellä mainittuihin rinnastettavat paperituotteet.

PAKKAUKSET

Kuitu (pahvi, kartonki, paperi), lasi, metalli, muovi (esim. kelmut, hihnat), puu (esim. kuormalavat).

AKUT JA PARISTOT

Kaikentyyppiset parturituotteiden akut ja paristot, riippumatta siitä milloin tuote on saatettu markkinoille. Tuottajalla tarkoitetaan tässä tapauksessa suomalaista maahantuojaa tai valmistajaa, joka saattaa paristoja tai akkuja tai niitä sisältäviä laitteita ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille.

Asiakkaamme voivat palauttaa meille ylläolevia tuotteita ja pakkausmateriaaleja veloituksetta. Mahdollisista palautuksista ilmoitetaan osoitteeseen info@komeastock.fi ja tuottajavastuun alaiset käytöstä poistetut tuotteemme voi palauttaa osoitteeseen KOMEA Stock Oy, Kalevankatu 56a, 00180 Helsinki.