Parturointi kannattaa aina!

SB Pre shave oil

Tutkimukset osoittavat, että miehet pitävät säännöllisesti huolta ulkonäöstään myös talouden taantuman aikana, mikä tekee parturipalveluista ja -tuotteista vakaan markkinan.

Tiedämme myös, että säännölliset parturikäynnit ovat monille miehille välttämättömyys, ja juuri tästä syystä panostaminen laadukkaisiin miehille suunnattuihin tuotteisiin voi tuoda merkittäviä etuja liiketoiminnalle ja kasvattaa parturiasiakkaiden keskiostosta.

Erityisesti haastavina aikoina on tärkeää tehdä fiksuja liiketoimintapäätöksiä. Valikoimastamme löytyy yhdeksän laadukasta ja selektiivistä parturituotesarjaa, jotka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän vaativien miesten tarpeisiin. Lisäksi löydät meiltä parturointiin soveltuvat laitteet/leikkuukoneet, sakset, kalusteet ja muut tarvikkeet.

Korkealaatuiset tuotesarjamme takaavat tyytyväiset parturiasiakkaat ja antavat liikkeellenne selvää kilpailuetua. Tuotteitamme et myöskään markettien hyllyiltä löydä!

Rekisteröidy viimeistään nyt tukkuverkkokauppaamme komeastock.fi -sivujemme kautta. Samalla kannattaa liittyä postituslistallemme, jotta saat aina ajantasaisimmat tiedot erikoistarjouksistamme ja kampanjoistamme sekä hyödyllistä tietoa parturoinnista.

Mikäli kiinnostuit ja haluat keskustella lisää parturitoimintasi kehittämisestä ja tutustua tuotesarjoihimme ihan kasvotusten, ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Vastaamme myös mahdollisiin kysymyksiin mielellämme!

Yhteystietomme löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *